Bootstrap sablonok

kategória: Websablon
Találatok: 1463

A Bootstrap sablonok weboldal sablonminták, amelyek azért lettek létrehozva, hogy demonstrálhassák egy kész honlapnak a megjelenését és funkcionalitását. Egy pillantást vetve a többcélú Bootstrap sablonjaink gazdag válogatására egy nagyszerű módja annak, hogy Ön elkezdje a következő sikeres online projektjét.

 

Bootstrap sablonok

 

Jellemzők

A Bootstrap sablonok weboldal sablonminták, amelyek azért lettek létrehozva, hogy demonstrálhassák egy kész honlapnak a megjelenését és funkcionalitását. Egy pillantást vetve a többcélú Bootstrap sablonjaink gazdag válogatására egy nagyszerű módja annak, hogy Ön elkezdje a következő sikeres online projektjét. A korszerű internetes trandekkel lépést tartva, vettük az időt arra, hogy megépítsük a legjobb Bootstrap weboldal sablonokat, amelyek a különböző projekteknek megfelelnek.

De előszőr frissítsük tudásunkat a Bootstrap technológiáról. Amint az valószínűleg ismeretes, a Bootstap egy HTML5-ös és CSS3-as keretrendszer, amelyt a Twitter fejlesztett ki. Röviden összefoglalva a rendszer összekapcsolja a weboldal moduljait, hogy így Önnek csak az kell tennie, hogy addig görgeti a weboldalt lefelé, amig meg nem találja azt az információt, amit keres. Ilyen egyserű az egész!

Említésre méltó az, hogy a Bootstrap magában foglalja a reszponzív tervezés ötletét, mivel a Bootstrap sablonok bármilyen jelenkori hordozható készülékkel vagy asztali géppel kompatibilis. A keretrendszer könnyen és hatékonyan méretezi az internet forrást bármilyen képernyő felbontáshoz – a telefonoktól kezdve és a CSS média lekérdezéseket használó táblaképekkel, számitógépekkel végezve. Ezt szem előtt tartva, ügy döntöttünk, hogy egyesítjük a Bootstrap keretrendszer a TemplateMonster sablonjaival, hogy eredményként különböző könnyen használható és módosítható weboldal elrendezéseket kapjunk.

A hivatásos Bootstrap weboldal sablonjaink natív Bootstrap funkcionalitást és számtalan bővítményt tartalmaz, amelyek kifejezetten az adott termékek számára lettek létrehozva. A legtöbb itt található sablon olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint a Parallax görgetés, amely egy adott weboldal görgetése alatt a mélység és 3D térhatás illúzióját kelti. Továbbá a sablonjainkhoz extra weboldal elrendezéseket is melléklünk, és közölük néhány online chattel is büszkélkedhet. Ezen kívül sablonjainkat olyan plusz jellemzőkkel láttuk el, mint a legördülő menü, Favicon, Google Térkép, Google Web Fonts stb.

Ezen kívül az összes csúcsminőségű Bootstrap sablonunk keresőmotor-barát, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a fő keresőmotorok követelményeinek. Ezek az elrendezések böngésző-közötti kompatibilitással is büszkélkedhetnek. Ez az oka annak, hogy az Ön weboldala megtekinthető lesz a felhasználókkal használt alkalmazástól függetlenül.

A Bootstrap sablonjaink által nyújtott egyéb előnyök között az is szerepel, hogy a sablon csomag 7-15 magas minőségű és korlátlan használatú stock képet fog tartalmazni. Vegye figyelembe, hogy a képek felhasználása csak akkor engedélyezett, ha azokat a kiválasztott Bootstrap sablonnal létrehozott weboldalhoz használja.

Egy másik Bootstrap weboldal sablonjaink által kínált előny a 24/7 ügyfélszolgálat. Abban az esetben, ha sablonjainkkal kapcsolatos gondjai támadtak, a hivatásos támogatási szakembereink készen állnak, hogy minden kérdésére megadják a választ.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.