Drupal sablonok

kategória: CMS
Találatok: 1671

Hozza létre egyszerűen az Ön weboldalát a TemplateMonster által nyújtott reszponzív Drupal sablonok segítségével. A szabad forráskódú tartalomkezelő (CMS)

 

Jellemzők

Teljesen reszponzív

A reszponzív weboldaltervezések egy fantasztikus élményt nyújtanak a különböző képernyő felbontású készülékeken. Bármilyen méretű kijelző ki fogja emelni az Ön weboldala gyönyörű megjelenését. A csúszka és más fontos elemek úgy lettek megtervezve, hogy 100% reszponzívak legyenek és az összes lehetséges készüléken egy optimális felhasználói élményt tudjanak biztosítani.

Kiterjedt dokumentáció

Ön rendelkezni fog egy mindenre kiterjedő dokumentációval, amely egy alapos útmutatót tartalmaz a Drupal és a sablon telepítési folyamatával, szerkesztésével kapcsolatban. Ezekkel az útmutatókkal a telepítés összes szakasza viszonylag egyszerű lesz.

Egyszerű telepítés, Import/Export

A letöltési csomaghoz hozzáadtuk a sablon telepítési fájljait. Egy gyors telepítési után az Ön sablonjának a megjelenése megkülönbözhetetlen lesz az Élő Demóban látottaktól. A telepítés összes lépése úgy volt megtervezve, hogy egyszerű és egyértelmű legyen. Így Ön a weboldalához könnyedén hozzá tudja adni az szükséges tartalmat a weboldalához.

Szűrhető portfóliók

A portfóliók szűrési opciói lehetővé teszik azt, hogy Ön szűrőket alkalmazzon kategória vagy címke szerint. Válasszon 3 portfólió elrendezés közül a Views Isotope-on keresztül, állítsa be a weboldalon megtekinthető hozzászólások számát vagy szabja testre a hozzászólás elrendezések mindegyikét külön-külön. A szűrőopciók alkalmazhatóak más portfólió alternatívakhoz is.

Adatkezelés (fejlett biztonsági mentés)

A Demonstration site-ot használva Ön gyorsan frissítheti a keretrendszert, biztonsági mentést készíthet a keretrendszerről vagy egy adott sablonról. Továbbá Önnek lehetősége lesz a biztonsági másolatok elmentésére, ha azokat a jövőben is használni szeretné. Az összes frissítés és biztonsági eljárás nagyon könnyen elvégezhető.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.