Gyakran ismételt kérdések

Mik az előnyei a sablonvásárlásnak?
Egy sablon egyik legnagyobb előnye az ára: mindössze $20-$70 dollárért Ön egy magasminőségű tervezést kap. Így Önnek nem lesz szüksége egy weboldal tervezőnek vagy weboldaltervezéssel foglalkozó stúdiónak az alkalmazására. A második előnye az időkeret: egy jó weboldaltervezőnek átlagosan 5-15 napra van szüksége egy hasonló minőségű weboldal megtervezésére.
Mellékelnek-e scripteket a sablonjaikhoz vagy vállalnak-e azok programozásával kapcsolatos munkát?
Sablonjaink nem tartalmaznak más egyéb scripteket. A hírlevél feliratkozás, keresőmező, fórum, képgaléria (a Flash termékek HTML verziója) scriptek inaktívak. Egyszerű scriptek hozzáadása awww.TemplateTuning.com weboldalon lehetséges. Ha Ön nem biztos abban, hogy az Önnek szükséges weboldal elem aktív, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a probléma tisztázása érdekében.
Mit kapok, ha rendelek egy sablont a TemplateMonster.com-tól?
Miután befejezte a biztonságos fizetést, Ön megkapja a termék letöltéséhez szükséges utasításokat. A letöltött archívumban elhelyezett forrásfájlok a megvásárolt termék típusától függően változhatnak. A .zip csomag kibontásához Önnek szüksége lesz egy archiváló programra. A Windows felhasználóknak awww.HotScripts.comvagy www.WinZip.comoldalt kell meglátogatni, a Mac felhasználok awww.StuffIt.comoldalon tölthetik le a szükséges programot.
Mi az a TemplateMonster clipart könyvtár?

Olyan elemek válogatása, amelyek hasznosak lehetnek a sablonjainkon alapuló weboldalak létrehozása közben.

A clipart könyvtár ezeket az elemeket tartalmazza (hozzávetőleges mennyiségük):

 • Nyilak : 25 elem
 • Felsorolási jelek : 10 elem
 • Gombok : 15 elem
 • Ikonok : 15 elem
 • Logók : 25 elem
 • Tartalomablakok : 3 elem
 • Más elemek : 100 elem

A felsorolt elemek mindegyikét a Photoshop .psd fájlformátumában nyújtjuk. Ez megkönnyíti a clipart képek beillesztését az Ön TemplateMonster sablonjain alapuló weboldalába.

Milyen formátumban állnak rendelkezésre a sablonok?
A weboldal sablonjaink Photoshop és HTML formátumokban állnak rendelkezésre. A betűkészletek a Photoshop fájlokkal együtt elérhetők. A legtöbb esetben a HTML sablonjaink kompatibilisek az Adobe® GoLive®, Macromedia Dreamweaver® és a Microsoft Frontpage® programokkal.
Mit tehetek és nem tehetek a weblap sablonokkal?

  Amit tehet:

 • A sablon segítségével saját ízlésére egy egész honlapot építeni.
 • Amit nem tehet:

 • A sablonokat eladni vagy újra forgalmazni.
 • Termékeink eredeti vagy módosított változatára eszmei vagy kizárólagos tulajdonjogot igényelni. Minden termékünk független felhasználók és cégek tulajdonát képezik.
 • Tilos ugyanannak a sablonnak a felhasználásával több mint egy honlapot készíteni(Azt még egyszer meg kell vásárolni, ha Ön újra fel szeretné használni a sablont egy másik weblap készítéséhez).
Mi a különbség az egyedi és nem-egyedi vásárlás között?

  Nem-egyedi vásárlás:

 • A nem kizárólagos vásárlás azt jelenti, hogy a jövőben más is meg tudja vásárolni ugyanazt a sablont, mint amit Ön választott.
 • Egyedi vásárlás:

 • A kizárólagos vásárlás garantálni tudja azt, hogy Ön az utolsó, aki ezt a sablont megvásárolta.
 • A kizárólagos vásárlás után a sablont véglegesen levesszük az eladásra szánt termékek közül, és az soha többé nem lesz elérhető más számára.
 • Csak Ön és akik Ön előtt megvásárolták a terméket fogják azt birtokolni.
Ha a kizárólagos áron veszek egy sablont, ez engedélyezi-e nekem annak a korlátlan újra eladását?
Nem. Kérjük, vessen egy pillantást azáltalános szerződési feltételeinkre , ahol többet megtudhat cégünk használati jogairól.
Van értelme az egyedi vásárlásnak, ha már előttem többen is megvették a sablont?
Igen. Mivel nagyon kicsi az esélye annak, hogy ugyanazt a dizájnt megtalálja az interneten. Több mint 3.000.000.000 honlap létezik a www.google.com által közzétett statisztika szerint.
A licencért egyszeri díjat fizetek?
Igen, a sablon árát csak egyszer kell kifizetni, egyéb költségek nélkül. A vásárlást követően a sablont Ön annyiszor használhatja fel egy és ugyanaz a honlap készítéséhez, ahányszor ez szükséges.
Szabad-e egy konkrét, sablonhoz tartozó képet vásárolnom?
Nem. A jelen szerződési feltételeknem biztositják a jogot a sablonhoz hozzácsatolt képek külön megvásárlására(valamint a sablon képmentes megvásárlására).
Van-e lehetőség rá, hogy egy konkrét összeget kifizetve, hozzáférhessek az összes letöltéshez egy bizonyos ideig?
Nem, mi nem nyújtunk tagsági alapú szolgáltatásokat.
Én céges csekkel szeretnék fizetni, ez lehetséges?
Kérjük, használja aSkrill fizetési módot. Ők elfogadnak csekket fizetőeszközként.
Van-e pénz visszatérítési garancia?
Mivel a Templatemonster.com nem kézelfogható, visszavonhatatlan terméket kínál, cégünk a termék kiszállítása után nem fizet kártérítést. Kérjük, vegye ezt figyelembe termékünk megvásárlása előtt. Továbbá győződjön meg róla, hogy figyelmesen átolvasta a „mellékelt források” mezőt. Csak abban az esetben teszünk kivételt, ha a termékről kiderül, hogy az nem felel meg a leírtaknak vagy az érintett felek eseti alapon történő beleegyezésével. Kártérítést a vásárlást követő 1 héten belül lehet igényelni.
Megrendeltem a sablont, de nem kaptam meg a letöltési információkat.
Ebben az esetben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a számlázási részlegünkkel az ügyfélszolgálati chat-en telefonon vagy e-mailen keresztül.
Kétszer küldtek számlát a részemre – 2 e-mailt kaptam a kereskedőtől
Győződjön meg arról, hogy ezeknek a díjaknak különböznek az azonosítószámai. Ha igen, vegye fel a kapcsolatot aszámlázási részlegünkkel.
Lehetséges-e a letöltési linkem újra aktiválása, ha az 3 nap után deaktiválódott?
Igen. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot aszámlázási osztályunkkal és ők újból aktiválják a linket.
Meg szeretnék vásárolni egy sablont, de az már nem található a weboldalon.
A sablont kizárólagosan vásárolta meg valaki. Kérjük, keressen egy hasonló sablont termékeink között!
Hogy tudom módosítani a sablont, hogy az megfeleljen az adott honlapnak?
Kérjük, látogasson el az online segítségi központnak az oldalára a további részletes szerkesztéssel kapcsolatos információkért.
A sablonjaik Microsoft FrontPage kompatibilisek?
A legtöbb sablon HTML formátumú, ami kompatibilis az Adobe GoLive-vel, Macromedia Dreamweaver-rel és a Microsoft Frontpage-el. Kérjük, vessen egy pillantást a „mellékelt források” mezőre a sablon előnézeti ablakában. Figyelem:Sablonjainkhoz mi nem nyújtunk Macromedia Dreamweaver .DWT fájlokat, Adobe GoLive .SITE fájlokat és Frontpage bővítményeket.
Mi az az Adobe Photoshop?
Az Adobe Photoshop a világ legnépszerűbb grafikus szerkesztő programja. Ön több információt találhat róla az Adobe honlapján, ahol továbbá letöltheti a program ingyenes kipróbálási verzióját.
Milyen programot ajánl a HTML elkészítéséhez?
Azt gondoljuk, hogy a Macromedia Dreamweaver a legjobb választás.
Hogyan tudom módosítani a sablon flash részét?
A sablon animációs része szerkesztésére Önnek a Macromedia FlashTM programra van szüksége. Kérjük, látogasson el a fejlesztő oldalára: http://www.macromedia.com/software/
Amikor megpróbálom megnyitni a flash .fla formátumú fájlját, egy hibás nem várt fájl formátumot kapok.
Ezt azt jelenti, hogy a .fla fájl inkompatibilis az Ön Flash verziójával. Kérjük, telepítse fel a Flash MX2004-et vagy a Flash 8-at (ellenőrizze a sablon szoftverkövetelményeit, hogy meg tudja szerkeszteni ezt a fájlt).
Van lehetőség a flash sablon szerkesztésére a SWiSH programban?
Nem, a flash sablonjainkat csak a Macromedia Flash program segítségével lehet szerkeszteni.
A flash animációs weboldalon meg tudom-e változtatni a képeket és feltenni a saját képeimet helyette?
Igen, erre van lehetőség.
Melyik a legjobb hely, ahol képeket találhatok a sablonom módosításához?
Javasoljuk, hogy képeket a www.gettyimages.com weboldalon vásároljon.
Vajon van-e lehetőség egy adott weboldaltervező elérhetőségei megadására?
Sajnáljuk, a vállalati politika tiltja a közvetlen kapcsolatot a szerződéssel összekötött weboldaltervezőinkkel.
Lehetséges-e az, hogy az Önök sablonjait használjam az ügyfeleim weboldala készítéséhez?
Igen, ezek a sablonok tökéletesek lesznek az olyan weboldalkészítőknek, akik az ügyfeleik részére egy magasminőségű tervezést szeretnének ajánlani, és akik ugyancsak időt és pénzt szeretnének megtakarítani. Tartsa figyelemben azt, hogy a sablon megvásárlásakor, az általános és a kizárólagos vásárlással egyaránt, csak egy domain névhez használhatja fel a sablont.
Van-e lehetőség a weboldalamra kisfelbontású bélyegképek elhelyezésére, hogy az ügyfeleim szabadon tudják változtatni annak a megjelenését?
Igen, van erre lehetőség.
A bónuszokat a sablon archívumában lehet megtalálni?
A sablon csomagjához csak a clipart könyvtár és a betűkészletek tartoznak. A többi bónuszt tagság formájában adjuk. Önnek böngésznie kell gyűjteményünket a termékek letöltése érdekében.
Tud-e a TemplateMonster segíteni a sablonom módosításában?
A TemplateMonster különböző forrásokat ajánl, amelyekkel segíteni tud Önnek a sablonja módosításában. Használja a széleskörű online segítségi központunkat , ahol megtalálhatja a sablonja módosításához szükséges információkat. Vagy látogassa meg a tudásbázisunkat, amely tartalmazza az ügyfeleink kérdéseit és a leggyakrabb problémákkal kapcsolatos információkat. Továbbá a TemplateMonster 24/7 telefonos ügyfélszolgálata, jegyrendszere vagy online támogatási chat-je mindig rendelkezésre áll, hogy Önnek egy hivatásos segítséget nyújtson.
Tud-e a TemplateMonster segíteni a sablonom telepítésében?
Néhány olyan termékünk működtetéséhez, mint az osCommerce sablonjaink, Zen Cart sablonjaink, szükség van telepítésre. A telepítési szolgáltatások nem tartoznak az árba. Ennek ellenére, a TemplateMonster különböző forrásokat tud kínálni Önnek, amelyek segíteni fognak a sablonja telepítésében: telepítési utasításokat, cikkeket, online segítési központunkat. Továbbá vessen egy pillantást a tudásbázisunkra, amely tartalmazza a választ az ügyfeleink leggyakoribb kérdéseire és problémáira. Továbbá egy csekély díj ellenében partnereink a TemplateTuning.com weboldaltól Ön helyett feltelepítik a sablont.
Önök nyújtanak Macromedia Dreamweaver .DWT fájlokat, Adobe GoLive .SITE fájlokat és Frontpage bővítményeket?
Nem. Mi csak HTML formátumú fájlokat nyújtunk.
A sablonjaik bármelyik tartalomkezelő rendszerrel kompatibilisek?
Mi nem garantálunk kompatibilitást bármelyik tartalomkezelő rendszerrel. Az egyetlen kivételt a PHP-Nuke sablonok képezik, amelyek sablonjainkkal 100% kompatibilisek.
Van-e lehetőség arra, hogy a TemplateMonster felvegye a kapcsolatot az ügyfeleimmel, akiknek a weboldalát a TemplateMonster sablonjaival készítettem?
Igen, a jogi osztályunk rendszeresen ellenőrzi a licenszek felhasználását. Abban az esetben, ha a sablonunkkal készített weboldalon nem találjuk a weboldaltervező elérhetőségeit, közvetlenül fel fogjuk venni a kapcsolatot a webhely tulajdonosával.

A Template Monsterről

Weboldal készítés árak? Ha Ön ezt gépelte be a keresőmotorba, nyilván egy olyan honlapot keresett, ahol olcsón lehetne weboldalt létrehozni.
Nos, szerencséjére Ön megtalálta azt a helyet, ahol ez megvalósítható, mivel a segítségünkkel Ön felülkerekedik a weboldal készítés minden lépésén.
Sablonjaink egyszerűen strukturáltak, ami biztosítani fogja, hogy a weboldal szerkesztés nem fog gondot okozni. Ha netán mégis problémai akadnak, a jól dokumentált útmutatóink és az ügyfélszolgálatunk mindig kéznél lesz. A TemplateMonstert weboldal sablonok óriási raktárának lehet tekinteni – több mint 26,000 dizájn közül lehet választani.

A cégünk 2002 májusában létrehozatalától kezdve olyan partnereket szereztünk, mint a Magento, Drupal, WordPress, PrestaShop, Joomla, WooCommerce stb.
Ez idő alatt több mint 1,5 millió ügyfelet kiszolgáltunk már. Weboldal készítés + telepítés + hosting + testreszabás + keresőmotor optimalizálás + szövegírás – mindezt megkaphatja a TemplateMonster oldalán.

A TemplateMonster blogján Ön megtalálhatja a legfrissebb webdizájnnal kapcsolatos híreket, infografikákat, ajándékokat, kedvezményeket és promóciókat.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.