Joomla sablonok

kategória: CMS
Találatok: 2300

A tartalomkezelő rendszerek (angolul Content Management System, CMS ) olyan szoftverrendszer, amely nem strukturált információk mint például az internetes portálok akár több felhasználó általi elkészítését, kezelését, és tárolását segíti. Továbbá gondoskodik a tartalmak struktúrált megjelenítéséről, statisztikák készítéséről, kiegészítő funkciók integrálásáról.

A Joomla! legfontosabb tulajdonsága a dinamizmus. A tartalmat, annak megjelenését megfelelő jogosultság esetén bármikor, bárhonnan meg lehet változtatni.

 

Joomla sablonok - Joomla! Templates

 

 

Jellemzők

Reszponzív természetű

Miért is ennyire bámulatosak a reszponzív tervezések? Azért, mert képernyő felbontástól függetlenül minden eszközön egy kivételes élményt nyújtanak. Bármilyen méretű készüléket használva a felhasználók ugyanúgy fognak gyönyörködni az Ön csodálatos weboldalát látva. A csuszka és a weboldal többi eleme is teljesen reszponzív, hogy így egy kiváló felhasználói élményt nyújtsanak.

Modulpozíciók óriási mennyisége

A Joomla sablonok 14 modulsort tartalmaznak, ami lehetővé teszi azt, hogy az Ön weboldalának több mint 80 modulpozíciója legyen. Rendezze moduljait igény szerint és hozza létre az Ön által megálmodott honlap megjelenést.

További bővítmények

Image Swoop csúszka, fülek, Google Térkép bővítmény, közösségi megosztó gombok, számláló, carousel galéria és egy fejlett Newsflash modul- Ön minden szükséges eszközt megkap, hogy létre tudjon hozni egy gazdag funkcionalitással rendelkező weboldalt.

Szűrőket tartalmazó animációs portfóliók

A szűrési opciók az ügyfeleinek lehetőséget adnak kategória szerinti szűrést alkalmazni. Sőt, sablonjaink különféle CSS3 hover animációkat is tartalmaznak.

Fejlett navigáció

A jobb felhasználási élmény elérése érdekében korlátlan többszintű legördülő menüket használhat a weboldalához. Továbbá lehetőség van arra, hogy különböző legördülő animációk közül válasszon.

Nehézségmentes telepítés

A sablonok egy minden fájlt tartalmazó archívumban érkeznek, amely egy leegyszerűsített, néhány lépésből álló telepítési folyamatot biztosít. Minden modul és egyéb bővítmény egy kötegben található és telepítésük csak néhány kattintásba telik.

Fejlett hozzászólás kezelő rendszer

A Joomla 3 sablonok a Komento teljes funkcionalitású hozzászólás kezelő rendszerrel vannak ellátva, amely szavazási és értékelési lehetőségekkel is büszkélkedhet.

Felhasználói oldalak típusai

A keretrendszer kétféle felhasználói oldalt tartalmaz: Képgaléria nézetet és blogot. Ön egyszerűen hozhatja létre a galéria és blog elrendezést, ha kiválasztja a megfelelő oldal típust a menü szerkesztőben. Az elrendezések módosíthatók a többi Joomla oldal változtatása nélkül.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.