Moto CMS HTML sablonok

kategória: CMS
Találatok: 1100

Hozza létre könnyen a honlapját a TemplateMonster által kínált Moto CMS HTML sablonokkal. Funkciógazdag szerkesztő eszközöket tartalmazó hatékony sablonok a kevésbé szakképzett felhasználók számára

 

 

Moto CMS HTML sablonok

Jellemzők

Vizuális elrendezés szerkesztőeszköz

Helyezze vagy rendezze át a weboldalát vagy annak tartalmát a weboldalelemek oda-vissza húzogatásával. A módosításokat közvetlenül megtekintheti az adminisztrációs felületen keresztül!

Intuitív tartalomszerkesztő

Az adminisztrációs részben, ha kétszer rákattint az ott elhelyezett képekre vagy szövegekre, aktiválja azok szerkesztési módját. Néhány óra alatt akár egy gyerek is végre tudná hajtani a weboldal testreszabását a MotoCMS segítségével!

8 csuszka és galéria opció

A kiváló MotoCMS HTML sablonok beépített csuszkákkal és képgaléria nézetekkel rendelkeznek. Miután megvásárolta a megtetszett sablont, ezek az elemek rögtön használhatók és módosíthatók lesznek!

17 widget és modul

Önnek többé nem lesz szüksége programozási ismeretekkel rendelkezni, ha Ön a weboldalhoz hozzá szeretne adni egy funkciót. Kapcsolatfelvételi űrlap, Google Térkép, videó beágyazás stb. – mindez könnyen elérhető lesz az adminisztrációs felületen keresztül!

Beépített mobil verzió

Az összes MotoCMS HTML sablon már rendelkezik egy beépített mobil verzióval. Csak állítsa be azt, illessze be a kívánt tartalmat és aktiválja a honlapja mobil verzióját a sablonhoz mellékelt egyszerű eszközök segítségével!

Mélyreható SEO lehetőségek

Keltse fel a kereső motorok figyelmét egy jól optimalizált weboldallal! Finomítsa a honlapja tartalmát és jellegzetességeit és hozza ki a legtöbbet a keresőoptimalizálásból.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.