OpenCart és ZenCart sablonok

kategória: Webáruház
Találatok: 1305

Az OpenCart egy funkció gazdag, könnyen kezelhető, keresőbarát és egy tetszetős admin felülettel ellátott ingyenes web áruház rendszer. A kis és nagyobb kereskedők számára, akik egy egyszerű és könnyen bővíthető platformot szeretnének

ZenCart sablonok nagyszerű merchandising funkciókat tartalmazó bevásárlókosár a nagyobb webáruházak üzemeltetéséhez

 

OpenCart sablonok


 

ZenCart sablonok

OpenCart Jellemzők

Az OpenCart egy funkció gazdag, könnyen kezelhető, keresőbarát és egy tetszetős admin felülettel ellátott ingyenes web áruház rendszer.

 1. Korlátlan kategória
 2. Korlátlan termékszám
 3. Korlátlan gyártó kezelés
 4. Többféle valuta használható
 5. Többnyelvű kezelőfelület
 6. Véleményezhető termékek
 7. Termék értékelő
 8. Nyílt forráskód
 9. Ingyenes dokumentáció
 10. Sablonokkal átváltoztatható arculat
 11. Autómatikus kép átméretezés
 12. Több mint 20 fizetési modul
 13. Több mint 8 szállítási modul
 14. Magyar nyelvű kiegészítők és modulok

Az OpenCart sablonok az e-kereskedelmi honlapok számára számos hasznos funkciót rejtenek

Egy teljesen reszpoznív tervezés

Tegye lehetővé azt, hogy az Ön weboldala bármilyen készülékről megtekinthető legyen, akár egy Nokia 3310 is ? Csak viccelünk, habár ezzel a funkcióval a weboldal bármilyen képernyő felbontáshoz tud alkalmazkodni, ami minden készüléken egy kiváló böngészési élményt kínál. Ezen kívül ez egy jobb keresőoptimalizáláshoz vezet.

Részletes dokumentáció

Ne törje a fejét, ha nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel ahhoz, hogy a témát megfelelően és problémamentesen tudja feltelepíteni. Minden OpenCart témánk egy kiváló dokumentációval rendelkezik, amellyel egy szempillantás alatt feltelepítheti, beállíthatja és kezelheti a témáinkat.

Minta tartalom

Az egyszerű telepítés után a sablonja pontosan ugyanazzal a megjelenéssel fog rendelkezni, mint a weboldalunkon megtalálható élő demóban. Az összes eljárást leegyszerűsítettük az Ön számára, hogy így a kívánt tartalom egyszerű beágyazására legyen lehetősége.

Érvényes szemantikai kód

Nyűgözze le látogatóit az OpenCart webshop gyorsabb oldal betöltési sebességével és rugalmas weboldal elrendezésével. Ezen kívül a weboldala jobb SEO értékelésekkel fog rendelkezni.

OCMOD modifikációs rendszer

Az Opencart 2.x alapértelmezetten a OCMOD rendszert használja. Ennek ellenére javasoljuk a OCMOD modifikációk feltelepítését is. A TemplateMonster weboldalán megtalálható OpenCart 2.x sablonok csak OCMOD modifikációkat tartalmaznak, mivel megfelelnek ennek a keretrendszernek.

Egy teljesen új elrendezés építő

A saját ízlése szerint akarja megváltoztatni a weboldal egyes részeit? A könnyen használható drag and drop eszköz a sokoldalú oldalak létrehozását teszi lehetővé.

ZenCart Jellemzők

A Zen Cart™ igazán az e-kereskedelem művészete; ingyenes, felhasználó barát, nyílt forráskódú, vásárlást elősegítő/támogató szoftver.

A Zen cart motor egy régi játékos az e-kereskedelem piacán, és Ön nagy eséllyel már hallott a ZenCart sablon és ZenCart téma gyűjteményekről. Azoknak, akik nem tudnak semmit róla, azt tudjuk állítani, hogy ezek a termékek bármilyen nehézség vagy probléma nélkül fognak segíteni az

Ön saját webáruháza elindításában. Ennek az az oka, hogy a ZenCart egy felhasználóbarát szoftver, ami garantálni tudja azt, hogy akár a kevés ismeretekkel és tapasztalattal rendelkező felhasználók is képesek lesznek egy ZenCart webáruház készítésére. Továbbá Ön meglepőnek fogja találni a TemplateMonster ZenCart webshop sablonok gyűjteményének a változatosságát. A weboldalunkon Ön könnyen találhat egy Önnek tetsző egyedi vagy ritka ZenCart sablont.

Ezen kívül garantálni tudjuk Önnek, hogy az összes Zen Cart sablonunk csak is prémium minőségű, és a csodálatos 24/7 támogatási szolgáltatásunk segíteni fog Önnek az összes kérdésére és problémájára választ találni. Eléggé fontos azt is tudni, hogy minden ZenCart téma rendkívül könnyen szerkeszthető, és Ön úgy változtathassa az üzlete dizájnját, ahogy ez Önnek tetszik.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.