Rólunk

15 éve a piacon

Ennyi éven át egyszerűsítjük a weboldal készítést Önnek

Nincs kétség abban, hogy tehetséges webdesignerek és fejlesztők csapata, akik szeretik a szép megoldásokat, képesek az online világ megváltoztatására. Több mint tíz éve vagyunkjelen ebben a szakmában. A kezdetektől fogva cégünk lehetőséget biztosít az ügyfeleinek saját honlap elkészítésére minőségi sablonok alapján. Igen, manapság szinte bárki képes erre, de mi tudjuk, hogyan kell egy erős honlapot költségkereten belül elkészíteni. Könnyenelérhető, weboldal sebességét megnövelő megoldásokat és sok előnnyel járó keresőoptimalizált (SEO) designokat ajánlunk: hatékony megjelenést, funkcionalitást és tartalomkezelést. Sablonaink többsége testreszabható.

A TemplateMonster csapata olyan szakemberekből áll, akik tapasztalataikat, ismereteiket és készségüket csodálatos és modern weboldalak készítésére használják.

Az emberek minket választanak

Egyre többen keresnek témákat a honlapjaik számára a TemplateMonster oldalán

Most bizonyára azon gondolkodhat hogy miben különbözünk a többi sablon gyártótól? A TemplateMonster tevékenységét egy egyszerű cél indítottael: minden felhasználó számára lehetővé kell tenni azt, hogy professzionális kinézetű weboldalakat gyorsan és egyszerűen létre tudjon hozni. Annak érdekében, hogy minden ügyfél megkapja ezt az egyszerűséget, nagy hangsúlyt fektetünk felhasználók különböző képzettségi szintjére.Mindössze néhány órát kell rászánnia, és megkaphatja az Ön saját céljára tökéletesen megépített honlapot.

Az emberek szeretnek minket a korszerű és magas minőségű dolgok létrehozása miatt, amelyek folyamatosan fejlesztés és tökéletesítés alatt állnak. Biztosak vagyunk benne, hogy felhasználóink elégedettek a TemplateMonster csapatának munkájával.

Termékeink széles választéka
Nekünk van a legnagyobb sablon gyűjteményünk az Interneten

ATemplatemonster komolyan áll hozzá a jó dizájnokelkészítéséhez. Felhasználóbarát megoldásainknak köszönhetően mindössze néhány óra alatt eredményesen elkészítheti a kívánt weboldalát, ahelyett hogy heteket töltene saját honlapja fejlesztésével. Az üzlettulajdonosok többsége a könnyebb és elérhetőbb sablonokon alapuló módszereket választja. A mi termékünk a legegyszerűbb és a leggyorsabb módja minőségi projektek létrehozásához. Szolgáltatásainkat használva többet érhet el kevesebbel. Sablon kereső programunk segítségével több mint 26,000 sablonból könnyedén kiválaszthatja az Önnek legjobban megfelelőt. Sablongyűjteményünkhavontaátlagosan 450-500 új dizájnnal bővül. Weboldalunkon az alábbi sablon kategóriák közül válogathat:

 • Web Design és fejlesztés
 • E-kereskedelem
 • Responsive design/ Mobilbarát weblap készítés
 • Facebook sablonok
 • Mozgó tartalom
 • Kísérleti Design és Technológiák
TemplateMonster Kutatóközpont
Ahol a technológia és a hatékonyság kéz a kézben jár

Az innováció hajtja az üzletet. A mégjobb sablon minőségnek eléréséhez innovációs technológiákhoz fordulunk, folyamatosan kutatjuk a piacot, hogy a gyakorlatban csak a legjobb és a legfejlettebb technológiákat alkalmazhassuk.Részt veszünk a legújabb trendek elemzésében, megvitatjuk a webes technológiák jövőjét, keressük az egyensúlyt és természetesen figyelembe vesszük az ügyfeleink szükségleteit. Hiszünk abban, hogy fejlett sablonjaink bizonyítják a legjobb modern technológiáknak és megoldásoknak a fúzióját.

Hatalmas tudásbázis és technikai támogatás 24/7
TemplateMonster – a hely, ahol az emberek ingyenes segítséget és támogatást kapnak

Ha bármilyen kérdésfelmerülne sablonjainkkiválasztásával, vásárlásával vagy módosításával kapcsolatban, írja meg nekünk a honlapunkon elhelyezett üzenő felületen vagy hívja fel telefonszámaink bármelyikét. Kérdéseit olyan szakképzett személyzet dolgozza fel, akik egyetlen ügyfélnek a kérését sem hagyják figyelmen kívül. Az ügyfélszolgálat elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján keresztül. Felhasználóink számára speciálisan létrehozott Súgóban a sablonok telepítésével és módosításával kapcsolatos alapvető ismeretek szintén elérhetőek.A Súgóban kiemeltük látogatóink és vásárlóink leggyakoribb kérdéseit. Ha netán mégse találna megoldást problémájára, küldje el a kérdését és szakembereink rögtön megkeresik rá a választ.

A TemplateMonster Szolgáltatásai
Mi a lehetőnél is többet teszünk Őnért

Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink minőségi termékeket érdemelnek. A professzionális sablonok még mindig a legjobb megoldások weboldalak létrehozására. A TemplateMonster csapata csak is a leghatékonyabb megoldásokat fejleszti az Ön számára. Szolgáltatásaink listája.

 • Széles árkategóriákTermékeink különböző árvariációkban elérhetőek. Nálunk választhat Single Site és fejlesztői licenc közt, vagy akár megvásárolhatja egy sablonnak a jogait az Ön által kitűzött céltól függően. Ezen felül, megrendelheti a kívánt sablonnak a feltelepítését vagy szerver hosting szolgáltatását.
 • Sablon testreszabási szolgáltatásokHa nem ért a sablon szerkesztéshez, akkor megrendelheti nálunk ezt a szolgáltatást. Tetszése szerint megváltoztatjuk a sablon tartalmát, színeit, logóját és végrehajtjuk az összes egyéb intézkedéseket Ön helyett.
 • Nagy teljesítményű beépített funkciók.A sablonnak a megvétele után sok beépített funkcióhoz hozzáférést fog kapni amik elérhetőek további költségek nélkül.
 • Minden forrásfájlt tartalmazKap egy szabványos HTML sablont, egy CMS alapú témát, az E-kereskedelemhez szükséges fájlokat vagy bármilyen másik TemplateMonster témát. Garantáltan megkapja az összes forrásfájlt a kívánt sablonnak az archívumán belül.
 • Jogdíjmentes stock képek. Mi minden sablonhoz korlátlan és ingyenes használatra széleskörű nagy felbontású stock fotókat(7-15) kínálunk, amelyek összhangban lesznek a sablon kategóriájával.
 • Ingyenes sablonokA vásárlás előtt oldalunkon ingyenes mintasablonokat találhat, amik segítik majd a sablonok beállításáhozszükséges tudás és készség megszerzését.
 • Akciós ajánlatok és személyreszabhatóság. Személyre tudjuk szabni a vásárlását, legyen ez díszlettervezés, oktatási anyag, szerzői jogi védelem, vagy továbbfejlesztett keresőoptimalizálás (SEO) funkcionalitás.
 • ÚtmutatásHa szükséges, ajánlhatunk Önnek olyan sablonokat, melyek a legalkalmasabbak lesznek az Ön honlapja számára. Amennyiben kérdése támad vagy netán gondjai akadtak a sablon beállítása során, mi megadjuk a kellő útmutatást.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.