VirtueMart sablonok

kategória: Webáruház
Találatok: 1161

A VirtueMart sablonok e-kereskedelmi tervezések, amelyek azért lettek létrehozva, hogy használni lehessen a Joomla bevásárlókosár bővítményeként.

A VirtueMart egy ingyenes nyílt forráskódú e-kereskedelmi bővítmény, amely a Joomla tartalomkezelő rendszerbe épül be. PHP programozási nyelven írták meg, adatbáziskezeléshez MySQL motort használ. A VirtueMart plug-in korlátlan számú termékeket és kategóriákat, letölthető termékek értékesítését, katalógus módot, különböző fizetési módok használatát és sok más hasznosfunkciót támogat.

 

VirtueMart sablonok

Jellemzők

Reszponzív dizájn

A teljesen reszponzív tervezés az összes eszközön egy kiváló élményt nyújt a támogatott képernyő felbontástól függetlenül. Bármilyen kijelzőn élvezhető lesz az Ön weboldala csodálatos megjelenése. A csúszka és a többi weboldal elem úgy lett megtervezve, hogy 100% reszponzív legyen, és így különböző környezetben egy optimális felhasználói élményt tudjon teremteni.

Jól dokumentált

A sablonhoz egy minden részletre kiterjedő dokumentáció van mellékelve. Az egyszerű kézikönyv végig vezeti Önt a VirtueMart telepítési folyamatán, tartalmazza a sablon telepítésének és szerkesztésének a lépéseit. Az alapos útmutatásokkal Ön gond nélkül megbirkózik az összes sablonnal kapcsolatos folyamattal.

Ajax Search

Ez a bővítmény a weboldal újratöltése nélkül jeleníti meg a keresési találatokat. Így a weboldal látogatók biztosan egy kényelmes keresési élményt fognak kapni, mivel az oldal valós időben frissül a keresési lekérdezés benyújtásakor.

Ajax bevásárlókosár

Az Ajax bevásárlókosár használata lehetővé teszi a kosárhoz hozzáadott termékek gyors előnézetét és a megvásárolni kívánt tételek mennyiségének a szerkesztését. Sőt, a vásárlóknak lehetőségük lesz a nem kívánt termékek törlésére, ha azokat nem akarják megvásárolni.

Slideshow modul

A fejlesztőink kiterjesztették a modul funkcionalitását, hogy Ön azt igény szerint testre tudja szabni. Önnek lehetősége lesz a csúszkához új képeket választani, leírásokat módosítani vagy linkeket hozzáadni.

Termékek Carousel nézete

Önnek lehetősége lesz arra, hogy termékképeket Carousel nézetben jelenítse meg. Továbbá Ön kapni fog egy lehetőséget arra, hogy módosítsa és ki/bekapcsolja az árak kijelzését, meghatározza a termékek képeit, és bővítse az Ön termékeit címekkel, gombokkal és leírásokkal.

Banner modul

Az adott modul használata lehetővé teszi a bannerek beállítását, törlését vagy változtatását az adminisztrációs panelen keresztül.

Mik azok a VirtueMart sablonok?

A VirtueMart sablonok e-kereskedelmi tervezések, amelyek kifejezetten azért lettek létrehozva, hogy használni lehessen őket a VirtueMart Joomla bevásárlókosár bővítménnyel együtt.

A VirtueMart egy ingyenes nyílt forráskódú e-kereskedelmi bővítmény, amely a Joomla tartalomkezelő rendszerbe épül be. PHP programozási nyelven írták meg, adatbáziskezeléshez MySQL motort használ. A VirtueMart plug-in korlátlan számú termékeket és kategóriákat, letölthető termékek értékesítését, katalógus módot, különböző fizetési módok használatát és sok más hasznosfunkciót támogat.

A VirtueMart sablonjaink korszerű arculatok a VirtueMart bevásárlókosár szoftvere számára. A TemplateMonster.com méltóságteljesen mutatja be a Joomla alapú VirtueMart sablonjait, amelyek kifejezetten lehetővé teszik azt, hogy Ön egy prémium e-kereskedelmi weboldalt tudjon futtatni. Ez azt jelenti, hogy a sablonjaink minden tekintetben ideálisak, mivel Ön és ügyfelei egyaránt élvezni fogják a sablonok lehetőségeit. A TemplateMonster által nyújtott VirtueMart sablonok professzionális kivitelezések, amelyek tapasztalt eCommerce dizájnerek által lettek létrehozva és csiszolva. A szenvedéllyel létrehozott VirtueMart sablonjaink céllja, hogy egy funkcionális és kényelmes környezetet teremtsenek a maximális e-kereskedelmi teljesítmény elérése érdekében.

A TemplateMonster által megtervezett VirtueMart sablonok kiemelkedő tervezésnek, prémium minőségnek és ragyogó megoldásoknak a lélegzetelállító fúziója. Sablonjainkkal egy pompás lehetőséget ajánlunk arra, hogy Ön elindítsa vagy frissítse a saját webáruházát, amely egy kényelmes kapcsolatot tudna teremteni az Ön ügyfeleivel és kiemelné a Ön vállalati imázsa előkelő kinézetét.

A prémium Joomla VirtueMart sablonok bármilyen e-kereskedelemmel kapcsolatos projektnek megfelelnek, mivel a legjobb megoldást jelentik az összes típusú online vállalkozások számára.

Ezen kívül, kérjük, ne felejtse el azt, hogy a TemplateMonster.com szívesen osztja meg Önnel a többi CMS és Blog sablongyűjteményében elérhető Joomla sablonjait.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.