WooCommerce témák sablonok

kategória: Webáruház
Találatok: 1396

Eladásnövelő. Úgy tervezték, hogy az év legjobb e-kereskedelmi témája legyen. A Woostroid nem csak szép, de egy kiváló funkcionalitással is rendelkezik, ami megduplázza az Ön webáruháza hatékonyságát!

 

WooCommerce sablonok

Jellemzők

Reszponzív elrendezés

Nincsenek többé rejtett elemek. Ön kapni fog egy weboldalt, amely méretét tudja változtatni a használt készülék képernyőméretétől függően. Ez automatikusan javítja a felhasználói élményt és növeli a keresőoptimalizálás eredményeit, mivel a felhasználók egy és ugyanazt a weboldalt fogják használni.

Okos Cherry Framework

A sima, ügyesen megtervezett keretrendszer sablonok könnyű telepítését, A Bootstrap funkcionalitása integrálását, rövidkódokat, widgeteket és egy üzembiztos módot nyújt arra, hogy szülő/gyerek téma lehetőségekkel frissíteni tudja az aktuális dizájnt.

Sablon opciók nagy választéka

Önnek nem tetszenek a sablon megjelenését változtató hagyományos opciók? Nincs ok az aggodalomra, mivel a Cherry framework több mint 100 beépített, könnyen használható opcióval rendelkezik. Változtassa meg a sablon megjelenését, javítsa a tipográfiáját, cserélje ki a logóját, módosítsa a navigációját, frissítse a csuszkát, a blog oldalait, portfóliót és az oldal láblécét addig, ameddig azok átveszik az Ön saját stílusát.

Hozzászólások egyéni típusai és formátumai

Legyen kreatív: használjon egyedi hozzászólás típusokat a WooCommerce webshop ajánlólevéle, csapat bemutatója, szolgáltatásoi és más információi számára, amelyeket Ön hangsúlyozni kíván. A honlapja minden oldala egy egyéni megjelenést is kaphat. Önnek mindössze választani kell egyet a hivatkozás formátumok listájából. Mindegyik úgy lett megtervezve, hogy minden esetben megfeleljen a körülményeknek.

Különböző rövidkódok

Ön használhat több mint 80 praktikus rövidkódot a média és más olyan tartalom beillesztésére, mint például a hozzászólás kimenet, rácsok, elemek, listák, fülek, hang és videó, Google Térkép stb. Az összes megemlített rövidkód különböző párbeszédablakban bemutatott opciókkal rendelkezik.

Egyéni widget beállítások

A sablon szerkesztő nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi a sablonok módosítását. Az sablonon végrehajtott összes változás megtekinthető lesz az „Előnézet” funkció segítségével. Ráadásul a módosítások csak akkor lesznek elmentve, ha Ön jóváhagyja azokat.

WooCommerce Témák

A WooCommerce sablonok olyan látványtervek, amelyek demonstrálják a sablon megjelenését és a WordPress motorjával hajtott webáruház kipróbálására nyújtanak lehetőséget. Vessen bátran egy pillantást a TemplateMonster által kínált prémium WooCommerce WordPress sablonok gazdag választékára, hogyha Ön egy optimális megoldást szeretne az online vállalkozása számára. Abban az esetben, ha Önnek több információra lenne szüksége a WooCommerce sablonjainkról, itt Ön mindent megtalálhat.
A WooCommerce nem csak egy átlagos eCommerce platform, hanem egy mindenre kiterjedő bevásárlókosár bővítmény is, amely a WordPress rendszerébe zökkenőmentesen van integrálva. Továbbá ez a bővítmény nem csak teljesen ingyenes, de egy bevásárlókosarat is nyújt azon weboldalak és blogok számára, amelyek a tartalmat igen fontosnak vélik.
Úgy tartják, hogy a WooCommerce az olyan kiskereskedők által leggyakrabban választott eCommerce megoldás, akik létre szeretnének hozni vagy már rendelkeznek egy WordPress által hajtott weboldallal. Íme, azon jellemzők felsorolása, amelyeket a WordPress és WooCommerce kombinációja kínál: – Áruházak reszponzív tervezése – a prémium webáruház sablonjaink zökkenőmentesen jellennek meg az összes korszerű készüléken és képernyőn.

Azzal, hogy az Ön ügyfelei a szó szoros értelmében akárhol hozzá tudnak férni a webáruházához, a termékei értékesítése igazán egyszerű lesz! – 80+ Rövidkód – nem csak a hang és videófájlok beillesztésében fognak segíteni, hanem a különböző rácsok, listák, fülek, Google Térkép és más elemek beágyazásában is. – Intuitív adminisztrációs panel és részletes jelentések – A WooCommerce lehetővé teszi az ügyfelek fiókjai feletti irányitást és továbbá részletes értékesítési jelentéseket nyújt, amelyekből többek között kiderülhet az eladások nettó és bruttó összege is. – Egyértelmű szállítási és adózási beállítások – A WooCommerce egy egyszerűsített adózási rendszert kínál.
Az adómértékek az Ön ügyfele tartózkodási helyét/címét beszámítva vannak meghatározva és kiszámítva. – Könnyen kezelhető rendelések, ügyfelek és leltár – Önnek lehetősége lesz a leltár rendezésére, az árukészlet nyomon követésére, a készlet visszatartására a rendelés törlése esetén, a nem elérhető termékek elrejtésére és több más dologra is. – Széles körű marketing és promóciós lehetőségek – ahhoz, hogy megragadja a célközönsége figyelmét, Ön használhat SEO megoldásokat, kuponokat, véleménymegosztó lehetőségeket és több olyan marketinges megoldást, mint például az intelligens termék ajánlásokat. – Számtalan fizetési átjáró –
A WooCommerce elég jó, mivel sok fizetési átjáróval rendelkezik: 5 előre feltelepített átjáróval, valamint számos fizetett kiterjesztésként kaphatóval is jön. –

Egyéni beállítású widgetek támogatása – a Theme Customizer segítségével az weboldalak szerkesztése elég egyszerűvé és kényelmessé vált. Az összes változtatás élőben megtekinthető az Előnézet funkció által. Nincs kétség abban, hogy még sokkal többet lehetne mondani a TemplateMonster által kínált WooCommerce küllemekről! Az Ingyenes WooCommerce sablont kipróválva Ön gyakorolhatja a sablonok telepítését, módosítását, működtetését. Ez a tapasztalat hasznossá válik, amikor Ön a projektje számára egy fizetett sablon vásárlása mellet dönt. Szánjon időt a top WooCommerce sablonjaink böngészésére és válassza ki a legjobb megoldást az online üzlete számára!

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.