Wordpress témák

kategória: CMS
Találatok: 1525

WordPress Téma egy skin - bőr (téma vagy sablon) a legnépszerűbb WordPress blog-szoftverekhez .
Ezek a sablonok a blog-olvasást teszik kellemesebbé azáltal, hogy egy egy blog a választott websablon kinézete által minél hasznosabb vagy célravezetőbb lehessen.


Megjegyzés: a WordPress Témáink a WordPress 3.0.1-hez lettek fejlesztve és nem működnek megfelelően WordPress régebbi verzióival. Ajánljuk a 3.0.1 vagy 4.0.2 verzióhoz használni a sablonjainkat. WordPressről és letöltésről megtudhatsz többet (ingyenes szoftver) a hivatalos honlajukon www.wordpress.org.

 

WordPress Témák

Jellemzők

Reszponzív tervezés

Az Ön weboldala alkalmazkodni fog bármilyen olyan készülék képernyő felbontásához, amelyen az meg fog jelenni, felesleges elemek elrejtése nélkül. Ez egy jobb felhasználói élményhez és hatékonyabb keresőoptimalizáláshoz vezet, mivel az összes felhasználó ugyanazt a weboldalt fogja használni. Az összes reszponzív tervezés megtekintése.

Hatékony Cherry Framework

Válassza az egyszerű, pontosan kialakított keretrendszerünket, amely szilárd Bootstrap opciókkal könnyen telepíthető témákat, érvényesitőkődokat, widgeteket és egy üzembiztos módot tartalmaz arra, hogy frissíteni tudja az aktuális dizájnt szülő/gyerek téma lehetőségekkel.

Böngészőbarát

Nincs szükség bárminek a manuális tesztelésére különböző böngésző verziókon és platformokon. Akármilyen változtatást végrehajtva a weboldalán, biztos lehet abban, hogy annak az összes böngészőben ugyanolyan kiváló megjelenése és teljesítménye lesz.

Jól dokumentált

A Cherry Framework keretrendszerrel hajtott WordPress sablonjaink olyan szemantikailag döbbenetes kóddal rendelkezik, amely önmagáért beszél. Ha elakadt, vessen egy pillantást a sablonhoz mellékelt dokumentációra, amely fedezi és megmagyarázza a sablonnal kapcsolatos alapokat.

Változékony sablon beállítások

Kezdje el használni a nem szabványos opciókat a sablon kinézete megváltoztatásához. Készítsen egy egyedi weboldalt a keretrendszerhez tartozó több mint száz alkalmazható funkció segítségével. Állítsa be könnyedén a sablon megjelenését: frissítse a tipográfiát, logót vagy navigációt. Tegye ösztönösen ugyanezt a csuszkával, blognak az oldalaival, portfólióval és lábjegyzettel addig, amig a weboldal összes része egy ízléses, szemet gyönyörködtető megjelenéssel fog büszkélkedni.

Beállítható hozzászólás típusok és formátumok

Lehetséges egyedi típusú hozzászólásokat használni az olyan különböző információk számára, mint a vásárlói ajánlólevél, csapat életrajz, cég szolgáltatásainak a leírása és más hozzászólás, amit Ön ki szeretne emelni. Így a webhelye minden oldala rendelkezhet egy utánozhatatlan vonzerővel. Önnek mindössze azt kell tennie, hogy választ egyet a hozzáférés formátumok listájából, amelyek egyénileg lettek megtervezve, hogy megfeleljenek a különböző ízléseknek és igényeknek.

Rövidkódok

A médiatartalom beillesztés egyszerűsítése érdekében, Ön több mint 80 praktikus rövidkódot használhat a listák és nyilvántartások beállításához, hang és videó, Google Térkép és számos más elem beágyazásához. Az összes rövidkód párbeszédpanelben látható opciók teljes készletével rendelkezik.

Beállítható widgeteket tartalmaz

A Theme Customizer segítségével akár egy gyerek is meg tud birkózni a weboldal módosítással, amely a Theme Options-nek az összes opcióját tartalmazza. Ön valós időben megtekintheti a végrehajtott módosításokat, ha az „Előnézet” funkciót használja. Egyetlen változtatás se lesz automatikusan mentve az Ön jóváhagyása nélkül.

 

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.